torsdag den 26. juli 2007

Det ser lysere ud...

De sidste par dage har godt nok været uvisse og jeg har været både nervøs for, om jeg var en stor smitte bombe og spændt på, om jeg overhovedet kom af sted.

Heldigvis har de været super søde både på Statens Serum Institut og især på Gentofte sygehus. De har virkelig haft forståelse for min situation og for at få mig i behandling så hurtigt som muligt, og hjulpet mig med diverse papirarbejde. Det er jo den store bureaukratiske mølle der går i gang, når man får konstateret tuberkulose - og så oven i købet allerede skulle være rejst til USA!

Fra skolen jeg skal over at gå på støtter de mig fuldstændigt og siger, at jeg selvfølgelig er velkommen, og at de nok skal sørge for at følge op på de prøver jeg skal have lavet.

Også på den amerikanske ambassade har de været super søde, og prøver i øjeblikket at få ekspres bestilt mit nye tuberkulose visum (Det hedder det!).

Det er simpelthen så dejligt at møde hjælpsomme mennesker. Så mangler vi bare at finde nogle nye billetter :o)

mandag den 23. juli 2007

Øv, øv, øv...

Tuberkulose troede jeg var noget der hørte datiden og de fattigste ulande til, men ak nej! Ingen rejse til mig foreløbigt, for lægerne har stærk mistanke om, at jeg har tuberkulose. Bliver nødt til at afbestille vores flybiletter - øv, øv!

lørdag den 21. juli 2007

Så er jeg endelig blevet blogger...

Der er ikke så mange dage til at Jesper og jeg tager afsted til USA. Der er en masse ting jeg skal nå at have styr på inden jeg rejer, og mange jeg skal nå at være sammen med inden jeg tager afsted. Jeg glææder mig!

Jeg vil sørge for løbende at opdatere bloggen, så I kan følge lidt med i, hvad jeg går og laver. I må meget gerne svare på de indlæg jeg laver :o)