fredag den 23. november 2007

Endelig en update ;o)

Ja, ja, jeg ved det godt, jeg ved det godt, det er allllll for lang tid siden jeg har fået opdateret bloggen. Jeg er lige blevet færdig med en super hektisk uge, hvor alle eksamner, afleveringer og fremlæggelser lå oven i hinanden, men nu er det heldigvis overstået og jeg har tid til at slappe lidt af.

Nå men her kommer der så en hel smøre :o) Hvad er der sket? Egentlig havde jeg håbet på en lille gæste skribent efter Stina og Ulrik var på besøg, men vi hyggede os bare så meget og pludselig fløj tiden - og vi fik aldrig lagt noget op.

Vi var i San Fransisco, hvor vi kørte langs kysten på vej derop. Det var en rigtig fin tur, og vi fik set Solvang, som er en "dansk" by midt i det hele. Det hele skal forestille at være som i Danmark, men det minder nu mest af alt om en amerikaniseret dukke/plamobil by udgave af noget der måske kunne være dansk :o) (.....sjovt som vi rejser tusindvis af kilometer for at tage til en by som derhjemme - hi hi hi)




Vi kom endelig til San Fransisco efter en lang køretur, som var smuk men også præget af diskussion med GPS-damen, der viste vej og væltede lastbiler, der betød kø på motorvejen. Stina tog en masse fine billeder. Vi fik set en hel masse - det er en rigtig god by at besøge - kan godt anbefales! Desværre var der udsolgt, så vi kom ikke ud på Alcatrach (hi hi - derfor navnet og de sure ansigter).





...og nå ja, så har det også været fastelavn....