lørdag den 29. september 2007

Hos Mikkel i Houston

Dejlig afslappet weekend hos Mikkel i Houston :-)




Hvem siger at man behøver blæst og høje bølger for at kunne surfe?










Sagde du, at der var slanger i vandet henne ved sivene om aftenen? Fint, så er jeg færdig...HJÆÆÆLP!!!



onsdag den 19. september 2007

Ronyon Canyon

Jeg tænkte, at det lige var på tide med et par billeder fra den herlige park, der ligger lige bag hvor jeg bor. Jeg prøver på at komme derop et par gange om ugen, så jeg i det mindste får en lille smule motion i den her by, hvor al transport foregår i bil eller elevator.

Opda det går...

Der er rigtig fin udsigt fra toppen.
Læg mærke til den lille hvide steg til højre på billedet med mig på - det er Hollywood skiltet!

Så er det vist tid til en tur i poolen efter anstrengelserne :o)

tirsdag den 11. september 2007

Afstemning slut

Nå, det så ud til at det blev dødt løb mellem hvem man helst vil møde i parken ... men jeg er jo heldigvis ikke i tvivl :o)
Pernille som jeg har læst på bachelor sammen med kom herover i sidste uge sammen med tre af hendes veninder. Jeg var med dem i byen på to natklubber; Les Deux og Opera. Det er åbenbart nogle fancy nogle, men vi så desværre ikke nogen kendte. Vi hyggede os nu rigtig godt alligevel. Pernilles veninder tog hjem i går og Pernille er flyttet midlertidigt ind hos mig indtil hun selv finder noget at bo i. Det er nu meget hyggeligt med lidt selskab :o)

Billede: Pernille bliver overfaldet af paperatzi foran Les Deux

søndag den 2. september 2007

USC Fodboldkamp



Jeg tænkte, at jeg hellere måtte sørge for at have noget at skulle lave noget her i weekenden, så jeg arrangerede med nogle af de andre udvekslingsstuderende, at vi skulle med til "Tailgate", som de kalder den fest de holder før hver hjemmekamp. Men det endte heldigvis med, at jeg fik en billet til kampen i sidste øjeblik.

Der var næsten helt udsolgt, og med plads til 91.000 tilskuere, må jeg sige, at det gippede i mig, da jeg først trådte ind på stadium. Og sikke et show de stiller op. USC har deres eget band på 2-300 mand, som spiller slagsange og underholder i pausen og deres maskot er en trojansk kriger - TIL HEST! Så under hele kampen kom deres maskot med jævne mellemrund ridende ind på og omkring banen - de er altså lidt skøre de amerikanere.

Det var nu ellers en god kamp, selvom jeg er så meget nybegynder i at se amerikansk fodblodt, var resultatet ikke til at tage fejl af: 51/3 - vi tæskede dem, he, he, he - GO TROJANS!!!

Jeg havde desværre kun min telefon til at tage billeder med, så dem bliver jeg nødt til at uploade senere :o)