fredag den 31. august 2007

Robbie Williams

Så skete det endelig - jeg blev belønnet for at motionere!

Det har været en virkelig varm dag i dag, og jeg ikke lavet det store, så da klokken blev fire besluttede jeg mig for, at jeg hellere måtte tage en tur op i parken for at få mig lidt motion. På trods af, at det stadig var rigtig varmt.

Jeg var næsten kun lige begyndt min tur, da der kom en imod mig som jeg synes jeg kendte - jeg fik kigget nærmere og ja, det var så Robbie Williams...ROBBIE WILLIAMS!!! Han var ude at løbe med, hvad der så ud til at være hans personlige træner og en body guard. YES!!! Så fik jeg endelig set en der var kendt. Desværre havde jeg ikke mit kamera med, så jeg kunne tage et billede til jer ... heller ikke da jeg mødte ham igen på vej ned :o)

... men der er jo ikke nogen som måler sig med denne lækre steg, som er ham jeg allerhelst vil møde på mine ture i parken:

tirsdag den 28. august 2007

Adresse

Hej - jeg har lige ændret i det her indlæg efter at have fået at vide, at det måske ikke er så smart at ligge alle mine informationer ud på nettet - så skriv en mail til mig, hvis I skal have fat på min adresse eller telefonnummer :o)

Første skoledag...

I går fik jeg så min ilddåb i skole med et skema fra 9.30 til 21.30 - puha, det kommer til at blive nogle hårde mandage ;o)

Jeg tror det bliver godt at gå i skole. Lærerne er enormt engagerede og vil gøre alt for, at man skal blive i deres klasse, for det er både prestigefuldt at undervise på MBA og de får gode penge fordet, så de vil helst have en fuld klasse. Eleverne er også rigtig søde og nemme at falde i snak med, så det skal nok blive godt!

Det var ellers de store tårer der blev hevet frem af muleposen, da Jesper tog hjem i søndags...bare kald mig for tudesofie :o) Det hjalp dog at komme i skole og være sammen med en masse mennesker - det skal nok gå :o)

Nu skal jeg bare se og beslutte mig for, om jeg helst vil have lidt tidligere fri om mandagen eller fri om fredagen - tror nu jeg vælger den udvidede weekendmodel og tager slæbet om mandagen, he, he...

fredag den 24. august 2007

Afstemningen er slut

Så er afstemningen slut - og det ser vist ud til, at det bliver Wentworth Miller (Scofield) der vinder konkurrencen, skarpt efterfulgt af Brad Pitt og Paris Hilton. Indtil videre ser det dog lidt sløjt ud, hvad jagten på kendte angår. Har ikke rigtigt set nogen endnu, men jeg skal nok gøre mit bedste i rigtig paperazzi stil hvis jeg ser Wentworth (eller nogen som helst anden ;o)).


Indtil videre må I nøjes med det her:

onsdag den 22. august 2007

Købt bil

Ja, det blev så ikke til mit Californske eventyr med capriolet. Var ellers ude at se på en, men en sød mekaniker sagde, at hvis jeg ville have en capriolet, som jeg også var sikker på holdt, og som jeg kunne komme af med igen, så skulle jeg op og give ca. 17.000 $, hvilket svar til ca. 95.000 kr, så det droppede jeg.

I stedet har jeg købt noget der mest af alt minder om en bus - ha, ha, ha. Det er så stor en bil, at den kun liiige kan komme rundt nede i garagen. Var den 2 cm. højere, havde det ikke kunne lade sig gøre. Faktisk er bilen så stor, at jeg regner med at prøve at bytte den til noget andet, men nu har jeg ihvertfald en bil!

Her er et billede, men jeg skifter det, når jeg har fået taget et med mig ved siden af.

mandag den 20. august 2007

Praktisk - kedeligt!

Det var lige et tilbageblik fra vores tur - har stadig en lille historie at fortælle, hvor jeg fik lokket Jesper til noget rigtigt landligt, men den kan komme, når jeg ikke har så meget andet at fortælle, hvor jeg kan ligge billeder ved - det er jo lidt sjovere at kigge på ;o)

Jeg har bare så mange praktiske ting at skulle have klaret i øjeblikket - og Jesper er super sød og tålmodig, selvom vi bruger RIGTIG mange timer i bilen. Trafikken i LA er jo for vild! Det tager en krig at komme rundt, der er bare så meget trafik hele tiden. Det er ikke unormalt, at der er kø på motervejene, på trods af, at de mange steder er 6-sporede (og ja, det er 6 spor i hver retning), enkelte steder også 7-sporede. Og forresten er det helt normalt at overhale i alle baner, så det gælder om at holde tungen ligt i munden, når man skal skifte bane.

Penthouse på toppen

Vi var super heldige, da vi kom til Vegas. Vi havde booket værelse til 50 $ om dagen, hvilket var det billigste vi endnu havde givet for et hotelværelse. Men da vi ankom, havde hotellet DESVÆRRE ikke flere værelser der var ikke-rygere, men; "om vi havde noget mod, at vi blev opgraderet til et bedre værelse til samme pris?"

Det havde vi det selvfølgelig helt fint med. Det viste sig så, at det bedre værelse, var ikke andet end en penthouse suite :o)

Hi hi... vi var helt oppe at flyve!

I suiten var der stue med bar, sofagruppe, spisestue, gæstetoilet/bad og udgang til vores egen teresse


...og minsanten om der ikke også var en andensal:


... øhhh....hvem sagde træt???? Jeg var bare lige hurtigt nede...


Ej, det var nu dejligt med en slapper efter køreturen gennem ørkenen. Her er Jesper i Soveværelsets tilbehør - en mega spa!



...og ja, hvem der bare have så stort et badeværelse i sin lejlighed i København...


Lige lidt af den udsigt vi havde fra teressen...

ja ja, det var nu dejligt med lidt (næsten) gratis luksus - suk!

fredag den 17. august 2007

Grand Canyon - WOW

Til Jespers 30 års fødselsdag gav jeg ham en helikoptertur over Grand Canyon, og den tur var vi så på, da vi var i Las Vegas.

Det var en virkelig flot oplevelse - og ret fed fornemmelse at flyve i helikopter ;o)

Vi var ret heldige at få de to pladser der var foran sammen med piloten. Så er lige et billede af kaptajn Jesper og Kaptajn Sophia:




Vi startede med at flyve ind over Las Vegas by, hvor det rigtig var muligt at se, hvordan de store hoteller rejser sig over resten af byen:



Efter udsyn over Las Vegas fløj vi ind over et område lidt uden for Vegas, hvor der ligger et dyrt ressort. Celine Dion og Andre Agassi er blandt dem, som har lejlighed der:


Så kom vi til en dæmning, der hedder Hoover Dam. Det er en kæmpe dæmning, der både er med til at skabe den største menneskeskabte sø i USA, som bruges til vandforsyning i Las Vegas, og som samtidig også står for stort set al strømforsyning til Las Vegas. Dæmningen er blandt verdens 7 ingeniørmæssige vidundere. Hvordan man bygger sådan én - det gad jeg godt at vide?





Lige uden for Hoover Dam, lå der denne udslukte vulkan - synes bare, at det var så flot et billede :o)


Wow - det var bare så flot en udsigt fra helikopteren:


Her nærmer vi os Grand Canyon. Billedet viser udmundingen af Colorado river i Lake Mead. Helikoptermanden fortalte, at forskerne mener, at det er Colorado River, der gennem årevis af slid på bjergene har skabt de fantastiske formationer i Grand Canyon.


... og endelig kom vi til Grand Canyon. Det var bare så smukt et syn. Billederne er taget gennem helikopterens rude, så det har ikke været muligt helt at gengive alle de smukke blå farver fra himlen, røde fra bjergene og grønne fra græsset, men her er et par stykker alligevel.





Det var en rigtig flot tur i helikopter - Jesper tog turen rigtig godt, mens jeg blev lidt grøn i hovedet et par gange - blev vist lidt luftsyg - hi hi....

Flyttet i lejlighed

I dag er jeg flyttet ind i min lejlighed - her er rigtig dejligt, og jeg er sikker på, at jeg kommer til at trives på dette sted. Gigi, som jeg fremlejer lejligheden af, var super sød. Hun kørte Jesper og mig rundt i området og fortalte, hvor der var godt at købe ind osv. Det hele er bare rigtig godt, så nu mangler jeg bare at finde mig en bil.

Mit internet her i lejligheden er forhåbentligt lidt hurtigere end på det sidste motel, så jeg laver lige et par indlæg fra da vi var i Vegas :o)

onsdag den 15. august 2007

Viva Las Vegas

Det var en vild oplevelse at ankomme til Las Vegas. Efter fire timers kørsel midt ude i ørkenen, hvor der stor set ikke var andet end mega varmt...



...tårnede Las Vegas sig pludselig frem på en ret syrealistisk måde. Kontrasten mellem den golde ørken og Las Vegas var enorm! Det er en by, der er så pervers overdrevet i størrelse og ressurceforbrug, at det er helt vildt!
Her er først lidt af det syn, der mødte os på gaden:

... vi var lidt i tvivl om, hvor vi var henne. Pyramider, det kunne måske være Ægypten?

...Eiffeltårnet, måske var vi i Paris?
...ej okay, det måtte næsten være New York vi var i, det var i hvert fald både frihedsgudinden og alle de største bygninger fra New York. Men nej, velkommen til Las Vegas, byen som også vil kunne tilbyde de største seværdigheder fra rundt om i verden og derfor bygger GIGA hoteller(har aldrig set noget lignende), der er kopier af vidundere fra rundt om i verden.
Her er et billede fra gadeplan, som måske kan give et indtryk af, hvor stort alt er i Vegas.


Det var så vildt at komme til Las Vegas, og vi har oplevet så meget, som jeg gerne vil fortælle om og vise billeder af, men jeg vil vente et par dage, til jeg forhåbentlig er på et hurtigere internet. For efter at have været uden internet i næsten en uge, er vi kommet til et sted, hvor det er så langsom, at jeg har været halvanden time om at ligge disse billeder op, så resten følger senere...

fredag den 10. august 2007

Ankommet i LA

Solskin og dejligt vejr, det er jo lige til at klare :o)

Vi landede i går efter 24 timers rejse. Vi har allerede nået en hel masse praktiske ting - jeg har fx næsten allerede fået mig et kørekort. Vi skulle bare hente en teoribog, så jeg lige kunne øve mig lidt på de amerikanske regler, men det nåede jeg slet ikke, for inden jeg vidste af det, stod jeg med en prøve i hånden. Der var vist en del fejl, men politimanden var sød at lade mig bestå, så nu mangler jeg bare køreprøven :o)

Jeg har også været henne på min skole - det er et kæmpe campusområde, som virker ret fedt - en lille by i byen. Og så har jeg set, hvor jeg skal bo om en uges tid. Dejligt område, hvor der ligger en god park i bjergene lige bag ved, så jeg kan komme til at gå nogle ture - for det gør man bestemt ikke på gaden herovre!

Vi har selvfølgelig glemt at have vores kamera med os, men jeg lover, at vi tager det med i dag, så der snart kan komme et par billeder op.

P.S. Det er jo alt for farligt, at der er mange billige ting herovre - jeg kommer til at bruge ALT for mange penge, fordi jeg liiiige bliver nødt til at have det ene og andet fordi det er billigt, hi hi...

tirsdag den 7. august 2007

Afstemning

Lidt sjov og spads ... Jeg har tilføjet en lille afstemning, hvor I kan afgive et svar på, hvilken berømthed I synes, jeg helst skal forsøge at få et billede af, mens jeg er i LA :o)

mandag den 6. august 2007

Jubii, jubii, jubii...

Så lykkedes det endeligt, YES, jeg er bare så glad. Fik mit visum idag, har hentet medicin på hospitalet og har lige betalt billetter til Jesper og mig!

Vi flyver på onsdag den 8. august kl. 12.20

søndag den 5. august 2007

Bolig i LA

Jubii... det ser heldigvis ud til, at jeg har fundet et sted at bo i LA!!

Det er en lejlighed, som jeg havde søgt om tidligere, men ikke fik. Men den pige der flyttede ind er blevet smidt ud, og udlejeren har så kontaktet mig, for at høre, om jeg ville have den - og det ville jeg gerne :o)

Det er en to værelses lejlighed med terrasse i udkanten af Hollywood, North Hollywood tror jeg området hedder. Det er et sikkert område og jeg kommer desuden til at have min egen parkeringsplads, hvilket er rigtig godt, da det vist nok kan være svært at komme til at parkere i LA. Nu mangler jeg bare at få mit visum fra den amerikanske ambassade, så jeg kan booke flybillet og komme af sted!