fredag den 17. august 2007

Grand Canyon - WOW

Til Jespers 30 års fødselsdag gav jeg ham en helikoptertur over Grand Canyon, og den tur var vi så på, da vi var i Las Vegas.

Det var en virkelig flot oplevelse - og ret fed fornemmelse at flyve i helikopter ;o)

Vi var ret heldige at få de to pladser der var foran sammen med piloten. Så er lige et billede af kaptajn Jesper og Kaptajn Sophia:




Vi startede med at flyve ind over Las Vegas by, hvor det rigtig var muligt at se, hvordan de store hoteller rejser sig over resten af byen:



Efter udsyn over Las Vegas fløj vi ind over et område lidt uden for Vegas, hvor der ligger et dyrt ressort. Celine Dion og Andre Agassi er blandt dem, som har lejlighed der:


Så kom vi til en dæmning, der hedder Hoover Dam. Det er en kæmpe dæmning, der både er med til at skabe den største menneskeskabte sø i USA, som bruges til vandforsyning i Las Vegas, og som samtidig også står for stort set al strømforsyning til Las Vegas. Dæmningen er blandt verdens 7 ingeniørmæssige vidundere. Hvordan man bygger sådan én - det gad jeg godt at vide?





Lige uden for Hoover Dam, lå der denne udslukte vulkan - synes bare, at det var så flot et billede :o)


Wow - det var bare så flot en udsigt fra helikopteren:


Her nærmer vi os Grand Canyon. Billedet viser udmundingen af Colorado river i Lake Mead. Helikoptermanden fortalte, at forskerne mener, at det er Colorado River, der gennem årevis af slid på bjergene har skabt de fantastiske formationer i Grand Canyon.


... og endelig kom vi til Grand Canyon. Det var bare så smukt et syn. Billederne er taget gennem helikopterens rude, så det har ikke været muligt helt at gengive alle de smukke blå farver fra himlen, røde fra bjergene og grønne fra græsset, men her er et par stykker alligevel.





Det var en rigtig flot tur i helikopter - Jesper tog turen rigtig godt, mens jeg blev lidt grøn i hovedet et par gange - blev vist lidt luftsyg - hi hi....

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

UUuiiihhh... hvor ser det bare rigtig flot ud! Jubii... dejligt i nyder det!
Skal til Jeppes bryllup i Rom på onsdag... Jubiii.. men nok ikke lige så smuk en flyvetur.
Tænker på jer.
Kys Musse

Sophia sagde ...

Hej Musse,

Jeg håber, at det bliver et rigtig godt bryllup. Du må hilse mange gange og ønske tillykke fra Jesper og mig. Glæder mig til at høre om det.

Kys Fia